For 1,5 år siden startet jeg med gratis treninger på Kaldnesbanen, for å komme i kontakt med folk som ønsker resultater av treningen. Det er en flott måte å promotere Herbalife og aktiv livsstil på, og jeg vil takke alle de flotte menneskene som har vært innom oss disse to sesongene!!

Vi trener ut oktober, tirsdager og torsdager kl 18 – 19 og det er bare å droppe innom! Ta med deg vannflaske, varme klær og godt humør. Vi holder vinterstengt for gratis trening i perioden november tom februar, men kjører kurser i hele vinter samt en – til – en – oppfølging for alle som ønsker hjelp med kosthold / livsstilsendring. Si fra så booker vi en tid, uten forpliktelser. Det eneste som evt koster noe er Herbalife produktene du velger å kjøpe.

 

Jeg opplever at mange som trener har et ønske om å gå ned i vekt eller bli mer fit, i tillegg til å bli i bedre form. Ved å hjelpe folk med å spise riktig ift treningsmengde får de fantastiske resultater. Det har vi mange eksempler på. Kostholdet teller 80%, treningen kun 20% og holdningen 100%.

Det som er spesielt med 24 FitClub Kaldnes, er at vi hjelper deg å nå målene dine også utenom treningen. Du får din egen Coach, som følger deg og gir deg en god kostholdsplan. Du får gratis oppfølging og veiledning så lenge du måtte ønske. Vi anbefaler Herbalifes produkter til frokost samt før og etter trening. Det gjør det enklere å nå målene i en travel hverdag sammen med annen sunn mat.

Vi hjelper folk med å endre små vaner som på sikt gjør en stor forskjell. Alt starter med en sunn frokost. Det gjør det enklere å velge riktig utover dagen.

Bestill en prøvepakke med 6 sunne måltider – helt uten forpliktelser: optimalfrokost.no/ks99