Jeg startet med Konkurranseløp på 5 km i 2016, som 42-åring. Iår, som jeg er fylt 43 år løper jeg 10 km.

Her er noen glimt fra Ecotrail Oslo – dagen før jeg fylte 43. En gøyal måte å runde en bursdag på!! Sjekk gjerne www.ecotrailoslo.com

Før løp drikker jeg bare Herbalife shakes hver annen time og den siste tar jeg timen før løpet. Jeg blander 2 ss Formula + 2 ss Protein Drinkmix i vann samt 1 ss Formula 3 for ekstra protein. Under løpet har jeg alltid Ronaldos CR7 Drive i vannet – det gir meg næring under hele turen-

Starter som alltid dagen med et stort glass vann med Aloe Urtekonsentrat før etpar kopper av Urtedrikken. Deretter shakes. Drikker generelt godt med vann dagen igjennom så er aldri dehydrert.

Rett etter trening/konkurranser får jeg alltid i meg H24 Rebuild Strenght, så snart som mulig! Aldri en økt uten.

10 km startet på Lysaker, og der ble det mye humor når det kun var tre toaletter fordelt på noen hundre startende. Godt man kan benytte seg av uteområdet 😉 Det ble en god start med deilig musikk på ørene, lagde ny spilleliste for anledningen. Løypa var fordelt på grus og asfalt, ofte langs sjøen  med fugleliv og flott sjøutsikt på den ene siden og etterhvert E18 på andre siden. Magisk!
Over Aker Brygge og Rådhusplassen var det veiarbeid og dårlig merket så måtte speide etter andre løpere i massen av folkemengden som benyttet seg av Oslo på en lørdag. Ellers synes jeg løypa var greit merket.

Den flotte målgangen var på Salt med unik utsikt mot Operataket. Etter å ha fått medaljen rundt halsen og t-shirt gikk ferden etterhvert videre med venner for å feire fullendt løp og bursdag på Aker Brygge 🙂 Vil du prøve noe nytt til neste år kan jeg absolutt anbefale Ecotrail!